Over

Dit ben ik:

Versie 2

Cissy Suijkerbuijk, sinds 2002 getrouwd met Bas, en mama van vijf kinderen van 15, 13, 11, 8 en 6 jaar. Ik woon het in mooie, gemoedelijke Brabant. Ik geef thuisonderwijs aan mijn kinderen, en daarnaast heb ik sinds 2008 een eigen bedrijfje, Gabriël Productions, waarmee ik ook wat geld in het gezinslaatje breng.

Gabriël Productions kun je het beste omschrijven als een multi-media bedrijf omdat we van allerlei artistieke activiteiten hebben ontwikkeld zoals het vertalen en bewerken van musicals, liederen en boeken. Een groot deel van onze tijd wordt ook besteed aan het verzorgen van de muziek in de liturgie en het dirigeren/trainen van verschillende koren.

Waarom schrijf ik dit blog?

Omdat ik heel vragen krijg over opvoeding, samen bidden, liedjes, boeken, gebedjes, leven met God. Kortom: over katholieke cultuur in het gezin en het dagelijkse leven.

Graag wil ik jullie vertellen over de vreugde die wij telkens opnieuw ervaren in ons leven als  gezin. Goede dingen zijn er om te delen, en ik wil jullie graag meenemen in de kleine dingen van elke dag die ons leven kleuren. Overigens met vallen en opstaan, want ook bij ons is het leven niet volmaakt.