Een Ierse zegen

ireland-3778867_640

Wat doe je als je graag muziek maakt en iedereen in je gezin van muziek houdt? Dan maak je ter gelegenheid van de bruiloft van je zwager een video-boodschap met een muzikale inhoud. We kregen van de ceremoniemeester de vraag om een video boodschap te maken voor deze feestelijke gelegenheid en dachten dat we iets meer wilden doen dan feliciteren en gelukwensen. We wilden hen zegenen met deze mooie oude Ierse tekst en componeerden een melodie die we samen thuis hebben opgenomen.

Op een mooie zondagmiddag trokken we naar de zandverstuiving bij ons in Rosmalen en maakten wat filmopnamen. Papa maakte de muziek, zoon zorgde voor de juiste mix, we zongen allemaal mee en dochterlief zette de video in elkaar. Een echte ‘Suijkerbuijk’ productie. We noemen ons nu ‘The Sugarbellies’! Het was ook meteen de eerste video op ons YouTube kanaal

We hebben gemerkt dat deze video in al zijn eenvoud al veel harten heeft geraakt. En ik vroeg me af wat dat voor ons betekent. Het is zo fijn om mensen vreugde te geven met kleine dingen en hen te laten delen in wat je gegeven is, of dat nu muziek is, een talent om te luisteren, mensen te ontvangen of verhalen te vertellen. Het is zo goed om uit te delen van de talenten die God ons geeft. Daarom dit muzikale geschenk ook hier, om je te zegenen.

May the road rise up to meet you

Foto: Piet van de Wiel van Pixabay

Categorieën:Songs

Tagged as: , , ,

1 reply »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s